Катуни на Пријевору

Катуни на Пријевору

Ако желите да се осамите и удишете природу пуним плућима, Катуни на Пријевору идеалан су избор за смјештај. Национални парк “Сутјеска” радо прихвата све госте и свако у њему може да нађе дио за себе. Овђе ц́е посјетиоци бити окружени упечатљивим пејзажима: Пријевор, изнад вас планина Маглић, а испред вас се пружа читав ланац врхова – од Трновачког Дурмитора, Студенца и Бадња на Волујаку и Зеленгорских врхова у даљини. Катуни на Пријевору су удаљени око 20 километара од Тјентишта и могуће је аутом доћи до њих.

У љетним мјесецима доступна су три катуна за смјештај. Укупан капацитет је за 15 особа и сви катуни имају сопствено купатило. На најзападнијем дијелу од паркинга на Пријевору налази се планински извор свјеже воде који је доступан током цијеле године. Видиковац Пријевор налази се на 1.688 метара надморске висине.

Имајте на уму да у катунима нема електричне струје. За додатне информације контактирајте Управу Националног парка “Сутјеска”. Пријава и преузимање кључева је у хотелу Младост на Тјентишту.

Галерија

Објектом управља Јавна установа Национални парк Сутјеска

Подаци о компанији

13. јануара 1962. године Народна скупштина Босне и Херцеговине доноси закон о проглашењу подручја Сутјеске националним парком. Национални парк “Сутјеска” располаже бројним типовима смјештаја од хотелских јединица преко вила, павиљона, бунгалова до планинских кућа. Национални парк “Сутјеска” с правом носи епитет бисера Републике Српске. Најстарији и највећи национални парк у Републици Српској и Босни и Херцеговини простире се на 16.052,34 ха, а више од 66 одсто покривено је шумама, док остатак чине ливаде, пашњаци и голети. Управо због љепоте својих вриједности и чињенице да се ради о нетакнутој природи, овај национални парк 2000. године доспио је у ИИ категорију ИУЦН-а.

Коронавирус (COVID-19)
Због ситуације са корона вирусом (COVID-19), у овом објекту су тренутно уведене додатне мјере кад је ријеч о сигурности и чистоћи. Због ситуације са корона вирусом (COVID-19), ношење маске за лице је обавезно у свим заједничким просторијама.

Безбједност
• Особље се придржава свих сигурносних протокола које прописују локални органи власти
• Средство за дезинфекцију руку у смјештају и најважнијим просторијама

Чистоћа и дезинфекција
• Употреба средстава за чишћење која су ђелотворна против корона вируса
• Смјештај се дезинфикује између боравака
• Гости могу да откажу услугу чишћења смјештаја током свог боравка

* Будите слободни и контактирајте нас за додатне информације, резервације и попусте за веће групе.